Bli med NOF Verdal på spennende utflukter denne våren

Lokallaget i Verdal av Norsk Ornitologisk Forening ble stiftet for 35 år siden. Arnstein Indahl, som også er styremedlem i Trondheimsfjorden Våtmarkssenter, er nå leder der. Turene som arrangeres denne våren er et samarbeid mellom NOF Verdal og Trondheimsfjorden Våtmarkssenter. Vi ønsker at så mange som mulig skal få være med å oppleve det rike fuglelivet i Verdalsområdet.

Tranadykker01-1

Horndykker Foto: Kjartan Trana

For øyeblikket har NOF Verdal over 100 medlemmer lokalt, og denne våren vil de la enda flere få ta del ide fantastiske opplevelsene som fuglekikking gir. Fem mandager fremover skal det arrangeres fellesturer.Neste fellestur arrangeres 5. mai til en fugleperle av de sjeldne: Leksdalsvatnet. Denne mandagen kan alle som ønsker det få være med å oppleve fuglelivet og bli kjent med de beste plassene sammen med fugleeksperter fra det ornitologiske miljøet i Nord-Trøndelag. Turen starter på parkeringsplassen på Stiklestad Nasjonale Kultursenter. De beste stedene for fuglekikking rundt Leksdalsvatnet blir denne dagen besøkt. Ta med litt mat/drikke og kikkert/teleskop om du har.

12. mai blir det fuglevandring på Ørin. Ytterligere informasjon om turene kan finnes på NOF Verdal sine facebooksider.

Verdalingen har laget sak om NOF Verdal sine fugleturer i vår. Den kan leses i sin helhet her.