Åpning av nye Ørin feltstasjon

Fredag 26.8 2016 ble Ørin feltstasjon offisielt åpnet med inviterte bidragsytere, nye og gamle styremedlemmer i TVS (Trondheimsfjorden Våtmarkssenter), representanter fra NOF, Generalsekretær i NOF Kjetil Aadne Solbakken, assisterende fylkesmann i Nord-Trøndelag Gerd Janne Kristoffersen, miljøverndirektør Bjørnar Wiseth og ordfører i Verdal kommune Bjørn Iversen.

Nå har vi en rykende fersk feltstasjon på Ørin med kontor, møterom, klasserom og ringmerkingsavdeling. Fugletårnet som har stått ferdig siden i vår blir flittig brukt av elever og andre fugleinteresserte.

Se sak på NRK Trøndelag 29.8.2016 her.

svein og kjetil

Tidligere styreleder Svein Karlsen overrekker nøkkelen til feltstasjonen til Generalsekretær i NOF Kjetil Solbakken.

 

ordfører bjørn

Ordfører Bjørn Iversen overrakte gave til feltstasjonen på vegne av kommunen.

 

styret TVS 2016

Det nåværende styret i Trondheimsfjorden Våtmarkssenter. Fra venstre: Anne Karin H Johnsen, Alette Sandvik, Bjarne Bjørnbakk (leder), Jan Eivind Østnes.